Reisetips og priser

Slik reiser du til vårparadiset - og så mye koster det.

Publisert
Sist oppdatert

Vårslipp

  1. Reisetips og priser


Tokyo
Ingen flyselskaper flyr direkte fra Norge til Tokyo, men du kan reise via London eller København med blant annet British Airways eller SAS Braathens. Priser fra cirka 7.000 kroner tur-retur Oslo-Tokyo om du flyr med samme selskap.

Paris
SAS Braathens og Air France flyr direkte til Paris fra Oslo. Prisene for en tur-retur billett starter på rundt 1.000 kroner.

Berlin
De fleste europeiske flyselskapene kan fly deg til Berlin via en eller annen hub, og direkte flyr du med blant annet Norwegian, SAS Braathens og Lufthansa. Tur-returbilletten får du fra cirka 1.000 kroner. Buss er ikke lenger billigst, med mindre du kvalifiserer til studentrabatt. Da kan du for eksempel kjøre med Säfflebussen.

Hardanger
Til Hardanger kommer du enklest med bil. Du kan også kjøre buss – for eksempel med Nor-Way bussekspress, som dekker hele Norge med sitt rutenett. Prisen finner du på deres nettsider.

New York
SAS Braathens, British Airways og United Airlines flyr deg til the Big Apple fra i underkant av 4.000 kroner tur-retur. Ingen direkteruter for øyeblikket.

Barcelona
SAS Braathens flyr direkte fra Oslo, og i mai finner vi faktisk priser helt nede i 310 kroner en vei før skatter og avgifter. Forøvrig greit å finne ruter med mellomlanding hos de fleste større selskaper.

Amsterdam
Hit går det mengder av fly fra Norge, direkte fra flere byer. SAS, KLM og Basiq Air (som flyr til Rotterdam) er noen av aktørene som er aktuelle. Vi finner priser ned i 5-600 kroner en vei.

København
Det er mange gode muligheter for å reise til København. Billigst er nok buss (Säfflebussen). Du kan også ta ferge direkte fra Oslo med DFDS. Dessuten er det rikelig med rutefly mellom Norge og den danske hovedstaden. Prøv for eksempel SAS Braathens eller Sterling. Flybilletter fra i underkant av 700 kroner en vei, buss får du for 270 kroner for en voksen. På båt lønner det seg å se etter gode pakketilbud. Vi fant for eksempel tur-retur med inngang i tivoli til priser fra 590 kroner i mai.

Roma
SAS Braathens flyr direkte fra Oslo, er du heldig greier du å finne enveispris ned i 310 kroner før skatter og avgifter. Det er også greit å finne ruter med mellomlandinger hos de fleste større flyselskap. Dessuten et populært reisemål for pakketurister.

Bergen
Tog, buss og fly er alternativene fra Østlandet, langs kysten kan du også ta båt – for eksempel Hurtigruten om du kommer nordfra. Stort prisspenn, men merk Lavprisekspressen, selskapet som lover busspriser fra 49 kroner mellom Oslo og Bergen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer