Reisetips til Fernando de Noronha

Publisert
Sist oppdatert

Fly: Varig og Trip er flyselskapene som flyr til F.N fra Recife og Natal. Du kan enten kjøpe uavhengig flybillett (dyrest i høysesongen fra november til mars), eller en pakkeløsning inkludert bosted og transport fra flyplassen. Disse pakkene ligger fra rundt 4.500 kroner for tre netter, fire dager inkludert frokost. Kun fly koster i underkant av 3.000 kroner. Et selskap vi kan anbefale for reiser fra Natal eller Recife er Scandinavian Plus. Bo: Det er rundt 120 pousadaer, overnattingssteder på linje med B&B, og ingen store hoteller på øya. Noen av pousadaene er likevel i høy standard. Prisene varierer oppover fra 300 kroner. For luksus prøv Pousada Zé Maria. Mat: På Zé Maria serveres et koldtbord av sjømat hver lørdags kveld. Du vil ikke oppleve maken noe annet sted. Sats ellers på rykende fersk fisk, men ikke reker og skalldyr. Disse er det ikke lov å fiske rundt øyene, og de kommer derfor den lange veien fra fastlandet. Prisnivå:Tre ganger høyere enn på fastlandet grunnet transportkostnader på alle varer. Kun en minibank på flyplassen. Ta med kontanter. Det er ingen fare for at noen skal stjele fra deg, ingen kriminalitet på øya. En middag koster rundt 150 kroner. Leiebuggy koster 300 kroner dagen, bensin 9 kroner literen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer