Rekordbillig juleferie

Billigere har vi knappest sett charterprisene i julen. Fra 795 kroner ...

Publisert
Sist oppdatert

Det er få fridager i julen og nyttårshelgen i år. Kanskje det er grunnen til at vi finner gode tilbud fra så godt som hele landet på reiser som går over julehelgen eller nyttårshelgen. Prisene er fantastisk lave; fra 795 kroner for en uke til Tenerife uten hotell.

Følg tilbud og priser selv i restplassoversikten eller bestill varsling om nye tilbud på SMS.

Billig

Flere reiser til under tusenlappen med varighet over julaften - det er ikke hverdagskost for restplassjegeren. Så kanskje bør dette være julen du dropper ribbe, klimaendret nedbør og peiskos for sydligere feiring under palmene. Riktignok går noen av de billigste reisene til Mallorca, og vi advarer om at du her kan få akkurat like vått og surt vær som hjemme på denne tiden av året. Men Egypt, Kanariøyene og Madeira bør gi gode sjanser for solvarme dager og sommertemperatur.

 • Sydentilbud i juleferien eller nyttårsferien.

 • Vil du lenger avgårde er det imidlertid ikke enkelt å finne gode chartertilbud eller ledige reiser. Noen få alternativer finnes om du reiser fra Sverige. Billigst er reiser til Mexico og Cancún fra Stockholm med Apollo Sverige. 2.898 svenske kroner koster reisen over en uke, som kun inkluderer fly. Utreise er 19.12. Det er også ledige reiser til Den dominikanske republikk, men da må du ut med nesten 7.000 svenske kroner for utreise fra Stockholm før jul.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer