Rekordbillige sydenkupp

REISEKUPP: 495 kroner for fly tur-retur Mallorca, eller 695 for fly og opphold i en uke. Du får det ikke billigere enn dette.

Publisert
Sist oppdatert

Merk at avreise for de ovenfor nevnte prisene er allerede 13. mars, dvs. søndag. Men kan du reise på sparket, er det mange gode priser å velge i nå. Finner du ikke de nøyaktig samme kuppene som vi omtaler i denne artikkelen, er det ganske sikkert mange andre gode tilbud å velge i.

Men du må være snar: Restplasspriser er ferskvare, så finner du en pris du liker til et sted du kanskje tror du kan orke en uke eller to, så slå til med det samme - det er ikke sikkert at akkurat den samme prisen til det samme stedet kommer tilbake på en stund ...

Prisene i denne artikkelen er innhentet fredag 11. mars. Restplassprisene endres raskt, og vi må ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Du kan holde deg oppdatert på priser og tilgjengeliget via vår restplassliste, som du finner her. Den oppdateres hvert 10. minutt gjennom hele døgnet. Du kan også få restplassvarsling skreddersydd for dine ønsker, til din mobiltelefon. Les mer om dette her.

Billigst fra Norge

Superbillig til Mallorca, altså. Men du skal huske på at det ikke akkurat er sommertemperaturer i sydeuropa for tiden. I Palma de Mallorca er det meldt mellom 4 og 14 grader i helgen, noe som ikke akkurat lokker bikinien ut av skapet. Men det trenger jo ikke å bli en kjedelig tur selv om badetemperaturene ikke er på topp. Klikk her for å lese våre artikler fra Mallorca.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer