Charterferie

- Rekordhøy etterspørsel

Reisearrangøren melder om reisefeber blant norske barnefamilier.

POPULÆRT: Kreta er barnefamiliens favorittdestinasjon, melder Apollo. Foto: Halvard Alvik / NTB
POPULÆRT: Kreta er barnefamiliens favorittdestinasjon, melder Apollo. Foto: Halvard Alvik / NTB Vis mer
Publisert

Reisearrangør Apollo melder om en dobling i antall familiebestillinger for sommeren, sammenliknet med før pandemien.

- Mange fikk reiseplanene sine skrinlagt under pandemien, dermed blir årets sommer et etterlengtet utenlandseventyr for rekordmange norske familier. I tillegg har vi satset stort på konsepthoteller, nye reisemål og ikke minst reiseformer som appellerer veldig til familier med både små og store barn, sier Beatriz Rivera, kommunikasjonssjef i Apollo, i en pressemelding.

Kommunikasjonssjefen trekker fram at nesten 8 av 10 av reiser i fellesferien er revet vekk, samt at det er barnefamiliene som står for den største økningen.

Dette velger barnefamiliene

Videre opplyser Apollo om at det er Hellas som utmerker seg som familienes soleklare favorittland. På topplista er faktisk tre av fem reisemål greske.

- Nordmenn er aktive både på hjemmebane og reisefot, og vi tar barna med oss på det aller meste. Familieferieferien fylles gjerne med spennende opplevelser og kvalitetstida dyrkes best over morsomme aktiviteter, sier Rivera og fortsetter;

- Når reisefølget i tillegg huser mange ulike personligheter og generasjoner er det klart at reisemål og hoteller som tilbyr stor variasjon lokker mest.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer