Rekordtidlig vinterstart

Norske skisteder har rekordtidlig sesongstart i år.

Foto: Pelle Gangeskar Foto: Pelle Gangeskar
Foto: Pelle Gangeskar Foto: Pelle Gangeskar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Opptil tre uker tidligere enn vanlig, det er status for oppstart hos enkelte norske skisteder i år. I helgen åpnet Trysilfjellet med tre heiser og to bakker, tre uker før offisiell åpningsdato. Kvitfjell har også åpnet to heiser og bakker. Gaustablikk, Oppdal, Uvdal og Bjorli åpnet allerede tidligere i oktober.

Hemsedal planlegger start den 8. november, kommende lørdag. Fire heiser skal være i drift, og like mange bakker. Det er den tidligste sesongstarten på 11 år. Andre skisteder planlegger også oppstart innen midten av november, blant andre Geilo (7. november) og Skeikampen.

Hvor drar du?

Lurer du på hvor du skal legge skiferiene i år? I DinSides skiguide kan du lese hva andre mener om de forskjellige skistedene. Les for eksempel hva Helge skriver om Kvitfjell:

- Denne helgen var HELE Familiebakken reservert lørdag+søndag, og alt som var igjen til oss andre var den treige hotellheisen med tilhørende såkalte "bakke", omtalt som "et godt skitilbud" på web-siden. Det er bra at Kvitfjell gir et godt tilbud til aktive, men da må de også slutte å late som de er et sted "for alle", for det er det ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer