Rekordtidlig vinterstart

Norske skisteder har rekordtidlig sesongstart i år.

Foto: Pelle Gangeskar Foto: Pelle Gangeskar
Foto: Pelle Gangeskar Foto: Pelle Gangeskar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Opptil tre uker tidligere enn vanlig, det er status for oppstart hos enkelte norske skisteder i år. I helgen åpnet Trysilfjellet med tre heiser og to bakker, tre uker før offisiell åpningsdato. Kvitfjell har også åpnet to heiser og bakker. Gaustablikk, Oppdal, Uvdal og Bjorli åpnet allerede tidligere i oktober.

Hemsedal planlegger start den 8. november, kommende lørdag. Fire heiser skal være i drift, og like mange bakker. Det er den tidligste sesongstarten på 11 år. Andre skisteder planlegger også oppstart innen midten av november, blant andre Geilo (7. november) og Skeikampen.

Hvor drar du?

Lurer du på hvor du skal legge skiferiene i år? I DinSides skiguide kan du lese hva andre mener om de forskjellige skistedene. Les for eksempel hva Helge skriver om Kvitfjell:

- Denne helgen var HELE Familiebakken reservert lørdag+søndag, og alt som var igjen til oss andre var den treige hotellheisen med tilhørende såkalte "bakke", omtalt som "et godt skitilbud" på web-siden. Det er bra at Kvitfjell gir et godt tilbud til aktive, men da må de også slutte å late som de er et sted "for alle", for det er det ikke.

 • Mer om ski og vinteropplevelser.
 • Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer