Rendezvous med gangsterne

SE DET: Mordere, bankranere, kidnappere og smuglere. Bli med til stedene hvor tidenes verste gangstere likviderte hverandre.>> Da Gangster Tours

Publisert
Sist oppdatert

- Enhver kriminell av betydning i 1930-åra var på en eller annen måte knyttet til St. Paul i Midtvesten. Hvis du så etter en fyr du ikke hadde sett på noen måneder, ville du vanlgivis se på to steder: i fengselet eller i St. Paul. Var han ikke på det ene stedet, så var han på det andre, skal kidnapperen og bankraneren Alvin "Creepy" Karpis, og FBI-sjef J. Edgar Hoovers fiende nummer en, ha sagt.

Nå kan du følge sporene til gangsterne som gjør A-, B- og C-gjengene til nusselige babyer. Se for eksempel stedet der hvor den Napoli-fødte kriminelle morderen og mangemillionæren Al Capone på kjærlighetsdagen den 14. februar, gikk amok med maskinpistol, eller se hvor den uskjønne Edna "the kissing bandit" avledet vaktpersonell med heite kyss mens kompanjongene ranet banker.

>> Da gangster Tours

RELATERTE ARTIKLER

Boliviansk fengsel: På tur i kokainens verden

I FENGSEL: Guidet tur blant kokainlangere, drapsmenn og barnefamilier.

Les mer

Fenglende ferie

FANGESTEDER: Mordere, utbrytere, mestertyver og krigsfanger. Besøk de beryktede fangehullene og fengslene - fra Munkholmen til Robben Island.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer