De belgiske entreprenørene David Ghysels og Stefan Kerkhofs har kommet opp med et utradisjonelt og høytsvevende restaurantkonsept.
>> BILDESPESIAL
Restauranten består av et 22-seters spisebord, som blir blir heist opp med en kran. Middagen blir servert i luften, opptil 50 meter over bakken. Hvert sete roterer 180 grader, og hver gjest må spenne på seg fire sikkerhetsbelter.
LES OGSÅ: Innta et måltid på verdens dypeste, høyeste, største eller eldste restauranter.
Fem tonn
Det spesialkonstruerte middagsbordet veier utrolige fem tonn, og kan i følge selskapet bli heist opp hvor som helst, så lenge det er plass nok.
Mennene bak selskapet planlegger å arrangere middagsselskaper med utsikt over Grand Canyon og Niagara Falls.
Problem for tissetrengte
Et middagsselskap i luften koster fra omtrent 75.000 kroner, skatter og avgifter inkludert. Prisen inkluderer leie av bord, kran og ansatte.
Betaler du mer kan du blant annet få en ekstra kran til å heise opp en plattform med musikere, som kan underholde middagsgjestene på 50 meters høyde. Under et tidligere arrangement ble et piano og en pianist heis opp i en kran.
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger