Stuntet er selvsagt et resultat av finanskrisen, som har rammet Storbritannia mye verre enn Norge.
The Little Bay Restaurant har innført en ny prispolitikk som skal gjelde hele februar måned.
Londonrestauranten serverer moderne europeisk mat, og er regnet for å ha god mat til hyggelige priser.
Til London? Les også: Ikke gå i pubfella
Peter Ilic, som eier restauranten, har ikke tenkt å legge en eneste matregning på restaurantbordene i februar. Og det til tross for at både gåseleverpaté, røkt laks, kaviar og indrefilet står på menyen.
- Det er helt opp til gjestene om de vil betale 100 pund eller en penny. Alt jeg ber om er at de betaler meg det de synes maten er verdt, sier Peter Ilic i en pressemelding.
Han vet forhåpentligvis hva han gjør - han er i hvert fall ingen nybegynner i restaurantbransjen. Han eier til sammen fire restauranter i London, og har drevet i bransjen i 26 år.
Sjekk ut London nye ikon
Hjelp i krisetider
- Det føltes som en riktig ting å gjøre nå som alle er i skvis og kjenner presset på grunn av finanskrisen. Vi har sett så mange finansfolk komme innom oss, på jakt etter rimeligere lunsj. Vi er kjente for å servere kvalitetsmat til meget bra priser, sa Ilic.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger