Restauranter: Fra Michelinstjerner til pubmat

Du finner det meste av restauranter på Jersey - fra enkle billige puber til eksklusive Michelinrestauranter. Her er et utvalg av anbefalte spisesteder.

Publisert

Det er enkelt å spise godt på Jersey. Men med så mye å velge blant kan det være godt med en liten guide til de beste i forskjellige kategorier.

Det aller ypperste

Skal du virkelig spise fint oppsøker du øyas flotteste hotell som ligger i et nydelig herskapshus fra 13-hundre tallet. Her spiser du i deres Michelinbelønnede restaurant, Longueville Manor. Denne finner du litt øst for St. Helier. Prisnivået er (selvsagt) høyt - du må regne med å punge ut med mer enn 30 pund per person for måltid, vin og aperitif, men så er kvaliteten og omgivelsen også deretter.

Longueville Manor, Longueville Road, St. Saviour, tlf: 725501

En annen utmerket hotellrestaurant er Sea Crest Restaurant i St. Brelade, sørvest på øya. En elegant restaurant med et innovativt kjøkken som serverer mat etter italiensk og fransk manér. Restauranten spesialiserer seg på sjømat. Regn med at du må ut med mellom 25 og 30 pund per person.

Sea Crest Restaurant, Petit Port, St. Brelade, tlf: 746353

Moderne og litt fancy: På Suma's i Gorey, øyas østside, kan du nyte den fantastiske utsikten over Gorey Havn samtidig som du spiser mat med middelhavspreg. Snittprisen per person er over 30 pund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer