Restauranter med rekorder

Drømmer du om spesielle restaurantopplevelser der kanskje ikke maten nødvendigvis har hovedfokus?

Publisert
Sist oppdatert

Da kan du besøke en del restauranter verden rundt som har havnet i Guinness rekordbok for sin særegenhet. Kanskje du vil spise på den dypeste, den høyeste, den største eller den eldste restauranten som er å oppdrive? I så fall har Guinness rekordbok svaret på hvilken restaurant som passer for nettopp deg.

Verdens dypeste

Hva sier du til å spise fisk og skalldyr på en restaurant der du faktisk kan se matens "brødre og søstre" drive med sitt rett utenfor vinduet ditt? Konseptet er blitt utført på hele to plasser i verden, og under kan du se hvor du kan dykke ned for å nyte sjømaten der den kommer fra. Det morsomme er at begge restaurantene hevder på sin side å være den eneste i verden. Jaggu...

The Red Sea StarVi starter i Israel og Rødehavet hvor du kan nyte en herlig middag i en spektakulær restaurant i det blå (!) Rødehavet. Restauranten "The Red Sea Star" er plassert fem meter under havoverflaten og de skryter av å ha en god og variert meny. Her kan du dag og kveld nyte utsikten ut av mange vinduer av det marine livet. Om kvelden lyses området opp av et spesielt undervannslys som ikke forstyrrer det naturlig livet i "hagen" rundt restauranten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer