Resten av listen:

Verdens ti beste dykkesteder.

Publisert

6. GALAPAGOS

Øygruppe utenfor Ecuador i Sør Amerika.Stillehavet har mange spennende dykkemål, men Galapagos hever seg over de andre. På sjetteplass ligger den avsidesliggende øygruppen hvor du kan møte alt fra kjempeskilpadder og sjøløver til marin iguanaer og pingviner. Eller kanskje du har lyst på en svømmetur blant haier?

7. PALAU

Mikronesia, nord for Papua New Guinea.På den andre siden av Stillehavet ligger øygruppen Palau. Donalds Mikronesia finnes også i virkligheten og er faktisk et populært dykkermål. Havet er utrolig klart og har et rikt dyreliv. Her kan du flyte rundt blant djevelrokker (mantaer), som er ufarlige på tross av sin enorme størrelse med opptil åtte meter mellom vingespissene! En virkelig sydhavsdrøm!

8. SEYCHELLENE

1.800 kilometer utenfor østkysten av Afrika.Midt i det Indiske hav ligger øygruppen som består av til sammen 115 øyer. De hvite strendene og det klare vannet gjør at Seychellene havner på åttendeplass på vår liste over verdens beste dykkesteder. Øyene er et godt alternativ til Maldivene (se under), men du skal helst ha en temmelig feit lommebok for å oppholde deg på Seychellene. Myndighetene vil nemmelig begrense turismen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer