Restplassferie med barn

Familien Loftås reiste på restplasstur til Lanzarote med to barn. Det gjør de gjerne igjen.

Bjørn Eirik Loftås og sønn på Texas Ranch på Lanzarote. Foto: BEL
Bjørn Eirik Loftås og sønn på Texas Ranch på Lanzarote. Foto: BEL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det skjedde ingenting som skulle tilsi at dette er noe som er skummelt å gjøre, sier familiefar Bjørn Eirik Loftås om sin første restplassreise.

Skroll ned for å lese resten av artikkelen.

Trygt på Lanzarote

Familien er nylig hjemkommet fra en uke i solen på Lanzarote. Det var første gang familien reiste på restplasstur, og valget falt på Lanzarote fordi de hadde mange venner som anbefalte dette som et relativt trygt sted for en uspesifisert reise.

- Vi skulle prøve restplass og satset på Lanzarote, fordi vi hadde hørt at man kan være rimelig trygg på å havne på bra hoteller der, sier Bjørn Eirik Loftås.

Og rådene viste seg å holde stikk. Familien Loftås havnet på Star Tours Blue Star hotell i Puerto del Carmen; et firestjerners leilighetshotell.

- Vi havnet på et hotell som vi sikkert kunne valgt hvis vi hadde reist spesifisert; det var ikke dårligere på noen som helst måte. Vi har tidligere vært på sydenreiser som har kostet 6.000-7.000 kroner og ikke fått bedre standard enn dette, sier Bjørn Eirik Loftås.

Reiste sammen, men fikk ikke bo sammen

Familien Loftås reiste sammen med en annen familie, som de håpet å få bo i nærheten av. Dette gikk imidlertid ikke. Mens familien Loftås ble plassert i Puerto del Carmen, ble deres venner sendt til Playa Blanca - en halv times kjøretur unna. Familiene prøvde å få omgjort hotellplasseringen slik at de fikk bo på samme sted, men det var vanskelig. Da måtte de i tilfelle reise til hotellet først og sjekke det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer