Restplass.no

Finn reise, fyll inn navn og adresse og billetten er i boks. Men regn ikke med at flybilletten hos Restplass.no er billigere enn andre steder.

Publisert
Sist oppdatert

Restplass.no har kampanjebilletter og resptlasscharter som spesialitet. Med dette utgangspunktet skulle en anta at prisene var gunstigere hos Restplass.no enn hos andre nettreisebyråer. Nettstedet har også egen reisebokhandel og enkle reiseverktøy, destinasjons- og helseinformasjon, værtjenester og webcams. Restplass.no har satt opp en søk-på-rimligst-avgang-funksjon som sorterer ut de dyreste rushtid-avgangene, og den foreslår også rimeligere avganger. Det er selvfølgelig mulig å søke billett er ønsket avgangstid.

Tilbyr: Kampanjebilletter på flyreiser, restplass-charterreiser, leiebil og hotellsøk. Nettstedet har flere fine reiserelaterte verktøy.

Priser:København: 1.092 kronerRio de Janeiro: 8.046 kroner

Krav til registrering: Testens minst omfattende registrering. Fantastisk.

Brukerstøtte: På telefon i tiden 9 – 1600, og e-post. Restplass.no svarte ikke på henvendelsen som gikk via skjema fra Restplass.no-sidene.

Avbestilling: Ved tegning av avbestillingsforsikring får du refundert billettpengene mot legeattest, ellers gjelder de respektive flyselskapenes regler. Per telefon får vi opplyst om at de fleste av Resplass.no-reisene er så lavt priset fra flyselskapene at de ikke er refunderbare.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer