Resultatlisten

Her er vår rangering av de sju charterselskapenes bestillingstjenester på nett. De største leder løpet.

Resultatlisten
Publisert
Sist oppdatert

Saga Solreiser

Oversiktlig og delikat bestillingstjeneste. Ryddig, enkelt å se de forskjellige elementene og finne den informasjonen du er ute etter. Bra at du kan bestille en god del tilleggstjenester, og at den husker det meste av dataene man legger inn. Veldig bra responstid på e-postspørsmål. Du kan hele tiden følge dine valg i høyremargen, og du kan se hvor langt du er kommet i bestillingen og hva som venter, ved å se på topplinjen. Synd ikke tjenesten husker all informasjon du legger inn i ordren.

Ving

Som Saga Solreisers tjeneste er denne oversiktlig, ryddig og delikat. Tjenesten husker det meste av informasjonen du legger inn, og du kan følge dine valg i høyremargen. Du kan se hvor langt du er kommet i bestillingen, ved å se på topplinjen. Enkelt å finne fram til den informasjonen du er ute etter. Men synd tjenesten ikke husker alle detaljene du legger inn i skjemaet.

Star Tour

Veldig bra med lett tilgjengelig internettsupport. Kan følge bestillingen og egne valg til venstre i bestillingsfeltet, og det er enkelt å klikke seg fram og tilbake i bestillingen - og tjenesten husker dine valg. Ønsker oss detaljert prisoversikt tidligere i bestillingen, og siden de har egen internettsupport hadde det vært ønskelig om de var litt mer fremme hva gjelder responstid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer