Rhodos for 798,-

Fly Oslo-Rhodos tur-retur for 798, eller legg til 200 kroner og få fly og bosted inkludert. Det er fremdeles billig for deg som jakter på en sensommertur til sydligere breddegrader.

Publisert
Sist oppdatert

Rhodos-prisene er lave, men vi finner endog enda rimeligere reiser i vår søken etter rimelige restplasser. Hva med fly til Santorini for 795,- eller fly og opphold i Tunisia for 990 kroner?

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 29. august. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser og reiser, gå til vår restplassliste. Du kan også få melding om de beste reisekuppene til din mobiltelefon – mer om dette her.

Norske billigreiser

Vi har allerede nevnt en håndfull rimelige reiser med avreise i løpet av de neste dagene. Fristes du ikke av Rhodos, Santorini eller Tunisia, er det likevel håp. På vår jakt etter ukens billigreiser, har vi funnet kupp til under 1.000 kroner også til Lefkas, Mallorca, Korfu og Tenerife.

Sjekk ti norske under 1.000 kroner her.

Plusser du på inntil 500 kroner, får du et godt utvalg av solreiser å velge i. I denne prisklassen er avreisedatoene gjerne litt lenger unna, enn hva gjelder reisene for under 1.000 kroner. Her er også en god del reiser for deg som reiser fra andre byer enn Oslo, som dominerer listen med de aller billigste reisene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer