Rike damer søker unge menn

Publisert
Sist oppdatert

ØNSKET: Rike damer i sin beste alder som er interessert i kjekke unge gutter. Søkere må være over 35, tjene minst 3 millioner i året eller ha 20 millioner i disponibel formue.

Dette er mer eller mindre annonsen for en speed-dating tjeneste som lanseres av en New York businessmann som skal spleise 20 "sugar mamas" med "boy toys".

- Symbiose har latt stygge gamle menn tiltrekke seg unge, pene og pengesugne damer i århundrer - nå er det damenes tur, sier Jeremy Abelson til nyhetsbyrået Reuters.

Fem reisemål for nerde-romantikk

Det er gjennom nettstedet pocketchangenyc.com Abelson prøver å promotere tjenesten som skal ha premiere på Manhattans 230 Fifth club den 7. februar.

Rike damer skal også få ha sine lyster...
Rike damer skal også få ha sine lyster... Vis mer


Og det ser ut til å være populært. I hvert fall blant menn. Over 5.000 meldte seg på til det første treffet, hvor til slutt 20 stykker under 35 stod igjen på gulvet.

Interessen blant damene er ikke så homogen som man skulle tro. Det er ikke bare rike og nyskilte som stiller opp. Reuters har snakket med en deltakende bedriftseier på 50 og en tidligere modell på 44. Begge ser det som en mulighet, og eks-modellen mener yngre menn går mer opp i forholdet enn eldre.

Reisetips for single

Janice Spindel som skal sette opp speed-daten, sier:

- Jeg tror mange kommer til å spleises. Alder er kun tall, og mange personer er ikke på noen som helst liste...Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer