Ringenes Herre live i London

I høst kan du få med deg alt om Ringenes Herre-filmene i London. Dette blir høstens slager i den britiske hovedstaden.

Publisert
Sist oppdatert

Før siste film i Tolkien-trilogien slippes løs, kan du få med deg utstillingen som blant annet vil avsløre en del av hemmelighetene bak filminnspillingen. Utstillingen på The Science Museum er regnet å bli en av de store publikumsmagnetene i London i høst. Her kan du se hundrevis av gjenstander fra filmene, inkludert modeller, våpen og kostymer. Du får også demonstrert teknologien som filmskaperne har brukt blant annet til fremstilling av den animerte figuren Gollum. Besøkende kan også se de to første filmene i trilogien i museets kinosal.

Løsføtter, orker og Ringenes Herre - se bildene fra utstillingen her.

Forbudt med kamera og mobil

Ustillerne er så redde for at teknologien skal kopieres, at de forbyr kameraer og mobiltelefoner på utstillingsområdet – det er første gang vitenskapsmuseet har måttet gå til slike skritt for en utstilling.

Her er noen av filmgåtene du vil få svar på:

Demonstrasjon av spesialeffekter der kombinasjon av virkelig og digital action sys sammen.En forklaring på hvordan de har fått like store skuespillere til å se ut som helt ulike i høyde. Du kan selv prøve å bli en hobbit i en scene, og få utskrift av bildet med deg hjem.En samling av kunstige kroppsdeler som ble brukt til å endre for eksempel hobbitskuespillernes hender og føtter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer