Rock, pop og mye metall på kontinentet

Fra Tyskland til Nederland, Spania og Italia: På kontinentet er det mye rock og metall.

Publisert
Sist oppdatert

Fartsfylt rock

Nürburgring i Tyskland er til vanlig tumleplass for fartselskende bilister og proffe sjåfører som virkelig kan dette med å tyne det meste ut av bilens hestekrefter. 3. til 5. juni skyves imidlertid hestekreftene ut i grøfta, til fordel for fartsfylt rock. Parallellarrangementene Rock am Ring (på Formel 1-banen) og Rock im Park (i Nürnberg by) er Tysklands største, og en av de viktigste festivalene i Tyskland og i Europa generelt. Det er ventet rundt 150.000 tilhørere.

På konsertlista står blant annet: Metallica, Depeche Mode, Tool, Placebo, Franz Ferdinand, Korn, Jamiroquai, Deftones m.fl. De fleste artistene opptrer på begge festivalene. Merk at festivalpasset ikke kan brukes på begge festivalene.

Sted og tid: Nürburgring, Tyskland. 2. til 4. juni.Pris: Festivalpass for alle dagene koster 130/131 euro, dagsbilletter koster 70 euro.På nett: Rock im Park og Rock am Ring

Wacken

Tungmetallfrelste synes festivaler som Glastonbury og Reading blir for soft, og som setter heller kursen mot W:O:A - eller Wacken Open Air festival. Hit komer rundt 20.000 likesinnede hvert år, for å lytte til et sekstitalls band.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer