Rockesommer i Europa

Fra Iron Maiden til a-ha og Billy Idol. Gjør deg klar til sommereuropas musikkfestivaler.

Publisert
Sist oppdatert

De største musikkfestivalene i Europa trekker over 100.000 mennesker hvert år. Andre retter seg mot en engere krets og er kanskje ikke stor i publikumsantall, men kan likevel tilby store navn på spillelisten.

Vi guider deg til noen av de største musikkfestivalene i sommereuropa. På denne siden finner du de britiske festivalene, og klikker du her kan du finne festivaler i Tyskland, Nederland, Italia og Spania. Og for de som etterlyser Glastonbury i listen: Det blir ingen festival der i 2006, men det er planlagt en festival 22. til 24. juni 2007.

Vi har tidligere publisert en guide over de skandinaviske musikkfestivalene. Klikk her for å komme til denne artikkelen.

T in The Park

T in The Park er Skottlands største utendørsarrangement, og ble kåret til beste store festival og den festivalen med beste fasiliteter av organisasjonen UK Festival Awards 2005. Årets festival er den 13. i rekken, og kan by på drøye 120 artister på ni scener og 60.000 besøkende hver dag.

Artister på spillelista er blant annet Kula Shaker, Coheed and Cambria, Hope of the States, The Fratellis, Phoenix, m.fl.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer