Rockspots er lyden av London

iPhone-applikasjon som guider deg fra ene landemerket til det neste. Og neste der igjen.

Rockspots er lyden av London
Publisert
Sist oppdatert

Mobiltelefonen har ikke helt blitt ditt tempel, men det begynner å nærme seg. En rekke modeller er i dag utstyrt med innebygget GPS, noe som åpner opp for nye muligheter for blant annet turister.

Rockspots legger ikke skjul på hva den gjør: Her får du rockehistorikk pakket med historiske data, og i tillegg sanntidsinformasjon om hvor du befinner deg - og hvor neste rockehistoriske mål befinner seg.

Les også: Sterkt fall i hotellpriser

Gratis og betalversjon

Applikasjonen finnes i App Store, og kommer i to utgaver - en som koster penger, og en som, riktig, ikke koster penger.

Forskjellen mellom de to er ikke større enn forskjellen mellom en light-brus og en normalbrus. Betalversjonen har så mange som 500 landemerker innebygd, mens gratisversjonen bare har 40.

Hippe Øst-London

Du kan søke på bestemte artister (Bowie, Beatles, Pink Floyd er her, det samme er Hendrix, Madonna, Police og Rolling Stones), og deretter velge hvilke begivenheter fra den enkelte artisten eller bandets karriere du ønsker å se (konserter, dødsfall, fødesteder, legendariske lydstudio og så videre).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer