Røff og rosa

Rough Guides har alt fra guidebøker til frasebøker og musikkguider.

Publisert
Sist oppdatert

I år har Rough Guides har vært på markedet i 20 år – akkurat 10 år kortere enn Lonely Planet-guidene.

Vi har sett på Rough Guide til India:

Budsjett-tips

Innledningsvis en del råd om hvordan du kan bo billigst mulig, og spise billigst mulig. Underveis er henvisninger til restauranter og overnattingssteder innen alle prisklasser. Du oppfordres også til å bruke noen ekstra kroner på å bo litt bedre, enn å betale minst mulig og bo sjabert – fordi det ikke er så mye dyrere å få litt mer komfort.

Praktiske råd

Overnatting og matGrundig og nyttig gjennomgang av de forskjellige alternativene du har til overnatting i India, med prisantydninger. Overnattingsforslag for de forskjellige områdene, i alle prisklasser. Prisene er kodet, og disse kodene står ikke oppført på hver side, så det krever sitt til at du husker hva disse kodene står for – eller hyppig tilbakeblikk på kodeforklaringen.

Innføring i indisk mat, med en nyttig matordliste. Også informasjon om drikke og alkohol. Spesielle anbefalte retter under mange av de oppførte spisestedene.

KommunikasjonerGod informasjon om hvordan du kommer deg til og fra steder – med omfattende lister med muligheter, hyppighet og reisetider. Også informasjon om hvordan du beveger deg rundt på stedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer