Røm landet for 848 kroner!

Fly til Marokko for 848 kroner, eller få overnatting inkludert for 1.248 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Nå kan du fly til Lanzarote og Gran Kanaria på Kanariøyene, og til Hurghada i Egypt og Agadir i Marokko, for under tusenlappen tur-retur. Ønsker du bosted inkludert, kan du få ukesturer fra 1.248 kroner og toukersturer fra 1.848 kroner. Ukesturene er billigst fra Oslo, mens toukersturene er rimeligst fra Tromsø.

Se vår artikkel fra Marokko: Marrakesh - én by, tre muligheter

Vi har sjekket restplassprisene på charterturer med avreise i løpet av de neste par ukene. Husk at restplassreiser er ferskvare, og at her gjelder først til mølla-prinsippet. Det er begrenset antall plasser til de laveste prisene, og reisene er gjerne billigere jo nærmere avreisedato du kommer.

Chartertur=badeferie - sjekk bikinimoten i denne bildespesialen.

Fly away ...

Som alltid, og selvsagt, er det reisene med kun fly som troner høyest på restplasslistene til charterselskapene. Aller billigst i skrivende stund, er flyreise fra Oslo til Agadir i Marokko for 848 kroner. Avreise er 19. januar, og retur er en uke senere.

For 995 kroner, kan du fly tur-retur både Hurghada i Egypt og Tenerife på Kanariøyene, med Star Tour. Avreise er 22. januar for begge tilbudene, og retur er en uke senere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer