Røm til sol og varme i vinter

Lei av kulde og snø? Sjekk ut restplassprisene. Foto: Colourbox
Lei av kulde og snø? Sjekk ut restplassprisene. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det laver ned over det meste av landet, og brøytekantene er høye som voksne menn enkelte steder. Noen elsker det, og gleder seg over de flotte skimulighetene. Andre ønsker vinteren og snøen dit pepperen gror, og vil heller ha sol og varme.

Husk at vinteren er hva du gjør den til. Sjekk ut hva du kan gjøre: Moro i vinterkulda

Og det går jo fint an. Det finnes mange ledige plasser på charterflyene som skal sørover. De virkelig billige restplassene er det glissent med, men har du rundt 2.500-3.000 kroner å bruke, så kommer du deg til varmere strøk.

Da kan du for eksempel reise til Lanzarote, Tenerife, Gran Canaria, Aqaba i Jordan eller Kreta (men det er først i april du kan reise til den greske øya).

Se listen over pakkereisene på tilbud lenger ned i saken.

Eksotiske flykupp

Vi har også funnet frem restplassprisene på flybilletter til eksotiske himmelstrøk. I mange tilfeller er det like greit å bare kjøpe flybilletten. Så fikser du resten av ferien selv. Alle disse stedene finner du rimelig overnatting på egenhånd. Du kan også velge å reise rundt og oppleve mer enn bare ett strandområde i løpet av de to ukene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.