Roma: Prissjokk på storbyromantikk

Det er ikke likegyldig hvilket flyselskap du velger når du skal besøke Italias hovedstad. Mer en 9.000 store skiller den billigste og den dyreste flybilletten til romantikkens vugge.

Publisert
Sist oppdatert

Vi lar leserne bestemme, og denne uken har det store flertall, 31 prosent, stemt på at vi skal teste priser på flyreiser til den romantiske storbyen Roma.

I denne ukens pristest har vi sjekket priser på flybilletter til helgen 23. - 25. april og Kristi Himmelfartshelgen 19.- 23. mai. Resultatet er forbløffende. Mer enn 9.000 kroner skiller de billigste og dyreste billettene

Vi drømmer om Roma og reiser til London. Her kan du se hvilke andre byer vi drømmer om - og hvilke byer vi reiser til.

Lillesøster: Testens billigste

Braathens averterer med billige billetter til de fleste europeiske storbyene vi har lyst til å besøke. Vi prøver Roma. På første forsøk får vi en billigbillett en vei, og en litt dyrere en annen vei, men prisen er det uansett ingen ting å si på: 2.091 kroner. Og vil vi reise Kristi Himmelfartshelgen blir det enda billigere: 1.841 kroner.

Et søk på restplass.no ga flere resultater. For 3.674 kroner kan du fly fra Oslo via Amsterdam til Roma - Leonardo da Vinci med KLM. Brussels Airlines flyr via - ja nettopp - Brussel for 3.918 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.