Romantisk marked i velkjente Notting Hill

Portobello Road byr på Londons mest kjente marked. Admiral Vernon okkuperte i 1739 Puerto Bello i Karibia, og dette var opphavet til navnet på denne berømte gaten.

Publisert
Sist oppdatert

Denne gaten ligger midt i Notting Hill. Gaten er tredelt, og starter med et av Londons største antikkmarkeder, strekker seg deretter videre til ferske brød og grønnsaker. Siste del av markedet er alt fra "second hand klær" til designerbutikker. Hvis du er ute etter en spesiell opplevelse er dette plassen å gå. Selv om du ikke skal handle er det vel verdt å ta turen på dette markedet.

 • Se bilder fra markedene
 • Mange boder

  Her finnes totalt over 2.000 forskjellige "boder" som selger alt i fra antikviteter, smykker, malerier, mynter, medaljer, sølvtøy og samlerobjekter. Et minus med markedet er at det er utrolig mye folk. Et lite tips er å sørge for å ha med nok kontanter, for det er ytterst få minibanker i dette området.

  Gjør et kupp

  Selv om de fleste selgerne er eksperter på sine respektive områder kan du likevel gjøre et kupp når det gjelder antikviteter. Det kan også være lurt å være ute i god tid ettersom mange av bodene er stengt innen klokken 12.00 på lørdager. I tverrgaten til Portobello Road kan en blant annet finne spennende gallerier, intime og hyggelige kafeer og diverse keramikk.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.