Romantiske høstforslag

Her er flere sanseopplevelser egnet til å sette en ekstra spiss på høsten.

Publisert
Sist oppdatert

Romantisk på restaurant

En rødvinsmiddag over levende lys på en romantisk restaurant er vel ikke å forakte. Vi tar utgangspunkt i førsteklasses mat, og lander da på noen av landets stjernerestauranter med utmerkelser i Michelin-guiden. Vi har tidligere i år besøkt alle Norges restauranter med michelinstjerne, og kåret i den sammenheng Le Canard og Statholdergaarden til de mest romantiske. Alle stjernerestaurantene er dessverre lokalisert i Oslo.

Se bildene fra Le CanardSe bildene fra StatholdergaardenGuide til Oslos stjernerestauranter

Naturopplevelser for to

Fotturer i fjellet er flott når naturen rødmer om høsten. Her er det uttallige fjellområder å velge i, og kanskje blir opplevelsen av naturen og fargene enda større om du velger et godt utsiktspunkt. Her er noen forslag til steder å nyte utsikten sammen:

Varden, på 407 m.o.h: Herfra ser du Molde by, holmene og Moldepanoramaet med 222 topper.Skykula, på 906 m.o.h: Herfra ser du fra Karmøy i sør til Lista i nord.Roan, 1.193 m.o.h: Høyeste topp i Fyresdal, utsikt til Gaustatoppen og telemarksfjellene.Fløyen, 399 m.o.h: Sjarmerende bane opp, og uforlignelig utsikt over Bergens røde tak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer