Romantiske reisekupp

Valentins dag nærmer seg med sjumilsstøvler. Og selv om det vel egentlig ikke er de lengste tradisjonene for å feire Amors håndtlanger her i Norge, skader det vel ikke med en liten unnskyldning for å ta med din kjære til fremmede strøk?

Publisert
Sist oppdatert
Romantisk ferie? Illustrasjonsfoto: Petter Stalsberg Foto: Petter Stalsberg
Romantisk ferie? Illustrasjonsfoto: Petter Stalsberg Foto: Petter Stalsberg Vis mer


Roma, Malaga, Milano, Nice, Barcelona, København, Alicante… Sterling averterer med halv pris om dere er to som reiser sammen til en av disse romantiske destinasjonene. Det vil si at du kan reise fra kr 798 per person tur-retur til flere av Europas mest romantiske byer. Prisen er forutsatt at det er to som bestiller og reiser samtidig.

www.sterling.dk

En tur innom Ryanairs hjemmesider viser at det er ledige billetter til både London og Glasgow for 42 kroner - så en tur/retur billett med flyskatt kommer på 398,-. Det er bare å sette seg ned å bestille med en gang!

www.ryanair.com

Norwegian er fortsatt i gang med sin 148 kroners-kampanje. Hver dag frem til 27. februar legges 148 billetter mellom forskjellige steder i Norge til 148 kroner stykket ut for salg. Her er det bare å henge seg på!

www.norwegian.no

Nice price – Nice fra 1198 tur-retur.

Både Braathens og SAS har gode kampanjepriser på europeiske byer, både små og store. Du kan for eksempel overraske din kjære med en tur til Barca eller Nice, fra 1.198 kroner tur-retur, begge fra Oslo.

www.braathens.no
www.sas.no

Full pakke

Er det sol, sommer og strand du er ute etter er dette bare et par tastetrykk unna. Det er ikke langt mellom tilbudene på billigferie fra Tigerstaden i januar og februar. For mindre enn tre tusen kroner kan du velge og vrake i solfylte destinasjoner. Se bare her!

Men om det er hakket dyrere å dra på ferie for de som ikke bor i Oslo - er det til gjengjeld billigere å bo andre steder i landet. Slikt blir det mye feriepenger av! Her kan du se hvor du kan ta turen - fra Bergen, Stavanger, Sandefjord, Kristiansand og Trondheim.

 • Her kan du selv sjekke hvilke restplasser som er ledig fra ditt hjemsted, og til din pris.
 • Prisene er innhentet fredag 30. januar 2004. Vi tar forbehold om utsolgte reiser og prisendringer.

  Relaterte artikler:

 • Her kan du lese mer om direktefly

 • Her kan du lese mer om storbyferier.
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer