Romantiske reisekupp

Valentins dag nærmer seg med sjumilsstøvler. Og selv om det vel egentlig ikke er de lengste tradisjonene for å feire Amors håndtlanger her i Norge, skader det vel ikke med en liten unnskyldning for å ta med din kjære til fremmede strøk?

Publisert
Sist oppdatert

Roma, Malaga, Milano, Nice, Barcelona, København, Alicante… Sterling averterer med halv pris om dere er to som reiser sammen til en av disse romantiske destinasjonene. Det vil si at du kan reise fra kr 798 per person tur-retur til flere av Europas mest romantiske byer. Prisen er forutsatt at det er to som bestiller og reiser samtidig.

www.sterling.dk

En tur innom Ryanairs hjemmesider viser at det er ledige billetter til både London og Glasgow for 42 kroner - så en tur/retur billett med flyskatt kommer på 398,-. Det er bare å sette seg ned å bestille med en gang!

www.ryanair.com

Norwegian er fortsatt i gang med sin 148 kroners-kampanje. Hver dag frem til 27. februar legges 148 billetter mellom forskjellige steder i Norge til 148 kroner stykket ut for salg. Her er det bare å henge seg på!

www.norwegian.no

Nice price – Nice fra 1198 tur-retur.

Både Braathens og SAS har gode kampanjepriser på europeiske byer, både små og store. Du kan for eksempel overraske din kjære med en tur til Barca eller Nice, fra 1.198 kroner tur-retur, begge fra Oslo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer