Romareise fra 520,-

Roma fra 520 norske kroner eller Beijing fra 3.897 kroner; her er nære og fjerne reisekupp.

Opplev Roma fra 520 kroner.
Opplev Roma fra 520 kroner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du flyr til Roma fra Stockholm fra 520 norske kroner, og til eksotiske destinasjoner som Beijing og New York under 4.000 kroner. Det er mat for både den med skrinn og fet lommebok blant denne ukens reisekupp.

Tilbudene er innhentet 6. mars. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For en oppdatert oversikt over charterrestplassene, klikk her for å gå til restplasslisten. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, klikk her for å lese mer om denne tjenesten.

Beste norske

Beste norske reisekupp denne uken er som de foregående ukene til Tunisia. Du får flyreisen for 895 kroner, og en uke med hotell inkludert for 995 kroner. Har du to uker å avse på denne tiden av året, kan du virkelig oppleve Tunisia fra 1.495 kroner.

Klikk her for ukens beste norske solkupp

Ukens svenske

Ukens beste svenskekupp er flyreisen Stockholm-Roma for 520 norske kroner. I det hele tatt er det Roma som troner øverst på svensktoppen denne uken; men det er også muligheter for reiser til det som vi tenker på som mer tradisjonelle soldestinasjoner for rundt 1.500 norske kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer