Romas beste hoteller – de dyreste, de fineste

Hotellene her tilbyr dobbeltrom i prisklassen 200.000 lire og opp…

Publisert

Roma er en dyr by, og hotellene er intet unntak. Her har du de aller beste, og de dyreste. Prisene strekker seg fra 200.000 lire og opp. For en oppdatert kurs kan du sjekke vår valutakalkulator.

Sole al Pantheon - Det gamle ærverdig hotellet ved Piazza della Rotonda, har holdt det gående siden 1467 og har huset berømtheter som Simone de Beauvoir, Jean Paul Sartre og Aristo for å nevne noen. Hotellet er modernisert, med boblebad i annen hvert rom, men har klart å beholde sin tradisjonelle sjarm. Piazza della Rotonda 63, tlf: 678 0441.

Teatro de Pompeo - Lite, men sjarmerende hotell mellom Campo de’ Fiori og Trastevere. Hotellet er bygget på ruinene av det første permanente teateret i Roma og deler av den gamle strukturen er inkorporert i dagens frokostkjeller. Largo del Pallaro 8, tlf: 688 05531.

Sant’Anselmo - For å få rom i denne vakre villaen bør du bestille i god tid. Hotellet har 46 rom, men er svært populært. Gulvene er nydelig belagt med marmor og hotellet har en egen avlukket hage hvor man kan innta lettere måltider. Aventinhøyden ligger i gangavstand fra Colosseum. Piazza di Sant’Anselmo 2, tlf: 574 5174.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer