Romkamerat fra helvete

Klager måtte dele leilighet med en problematisk medreisende.

Publisert
Sist oppdatert

Reiser du uspesifisert risikerer du å havne på rom med ukjente mennesker. Det kan gå helt greit, men det kan også skape problemer, som i denne saken som en misfornøyd turist fremmet inn for Reklamasjonsnemnda for selskapsreiser.

Skroll ned for mer.Klager sier i denne saken at han måtte dele rom med en person det ikke gikk an å bo sammen med. Han tok problemet opp med Star Tour, men det tok en uke før vedkommede ble sendt hjem. Klager syns turen ble et mareritt, og krever refusjon og erstatning.

Advarsler og utvisning

Det kan høres ut som en fotballkamp, men dreier seg om hvordan reiseselskapet må forholde seg til vanskelige kunder: I dette tilfellet har den trøblete romkameraten først fått en advarsel samme dag som klagen ble registrert. Da han ikke tok denne til følge, ble han utvist fra hotellet, og sendt hjem dagen etter. Reiseselskapet mener de har gjort hva de kunne, og mener at de ikke kan holdes ansvarlig for problemene som oppstod.

Ikke medhold

En av ulempene med å reise alene på uspesifisert reise er at du må regne med å havne på rom med ukjente. I dette tilfellet mener reklamasjonsnemnda at Star Tour ikke kan lastes for problemene, og at de har løst saken riktig. Klager får verken erstatning eller prisavslag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer