Roskilde 2009 er i gang

Årets Roskildefestival er i gang. Digger du festivallivet, kan vel ikke dette toppes. Se ferske bilder under.

Publisert
Sist oppdatert

Roskilefestivalen er i gang. På torsdag startet moroa som varer frem til søndag 5. juli. Solskinn, en gradestokk som viser opp mot 30-tallet og et variert utvalg av artister, har trukket mange tilskuere i siste liten.

Med 66.000 deltakere er årets festival større en i fjor, og oppslutningen i sluttspurten er stor på grunn av det fine været.

Nytt av året på Roskilde er dagsbilletter. Du kan altså kjøpe biletter for en dag for 750 danske kroner. En billett som tar deg gjennom hele helga koster 1.785 danske kroner.

Bestemmer du deg for å ta toget ned og slenge deg med i den ville musikkfeiringen, kan du også ta med deg telt om du ikke vil bo på hotell i København. Det er åpnet en ny teltleier rundt D-seksjonen på campingområdet. Dette er stedet du burte gå direkte hvis du ikke kjenner noen som allerede har kapret en plass i kaoset av teltsnorer.

Da festivalen åpnet med den svenske rapperen Petter i går, var oppslutningen ganske laber foran hovedscenen Orange. Men det kom seg fort. Da amerikanske Kanye West satte i gang sitt show senere på kvelden, var plenen full.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer