Roskilderusen 2008

Roskildefestivalen er i full gang. Det er ingen tvil - dette er et menneskemylder av sex, dop og rock'n roll. Og du kan fortsatt få med deg det beste...

Publisert
Sist oppdatert

I går kveld åpnet festivalområdet på Roskilde. Folk stod klemt mot gjerde som sild i stang, men det var bare smil å se.

Mange av dem hadde festet på campingplassene på utsiden siden forrige lørdag allerede. Varmet opp til den store festen ingen vil gå glipp av. Verdens lengste forspiel? Kanskje det, men nå er selve moroa i gang.

Se store bilder fra årets festival her...

Alt for alle...

Folk er her for forskjellige grunner, om det er for å ha det moro med venner, rusle rundt på støvete campingveier for å finne nye, danse seg spedalsk foran favorittbandet eller bare ta det helt med ro og nyte festivallivet.

To oslogutter og en kamerat fra Sverige sitter på bakken ved den fortsatt folketomme hovedscenen fredag morgen. Litt for tidlig oppe kanskje?

- Ikke så jævlig rart, har du prøvd å bo i telt i 40 varmegrader, sukker Henrik Engebretsen.

Han sitter med en halvspist chilli con carne foran seg og en lunken pils i høyra. Formen er likevel stigende, for til bunns rekker du aldri å komme på Roskilde.

- Vi har vært her og campet siden søndag. Det tar jo litt tid å kjøre seg inn i festivalmodus. Når du først har begynt, er det ingen vei tilbake. Du går mellom å være brisen og kanakkas, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer