Rottereir på Kypros

De hadde rotter på rommet, og fikk ikke den hjelpen de burde fått.

Publisert
Sist oppdatert

En uke på Kypros skal helst ikke være som dette. Leiligheter infisert av rotter, og nye rom som ikke er rengjorte og med kjøleskap som ikke virker.

Spiste av maten

De skulle bo på feriestedet Fig Tree Bay på Kypros, men ble så plaget av rotter i leilighetene, at de ba om nye bosteder. Rottene spiste av maten, bråkte om natten og la fra seg etterlatenskaper på kjøkkenbenken.

- Det var uutholdelig, skriver klagerne.

Star Tour ble kontaktet etter tre dager, og klagerne fikk da beskjed om at de fikk ny leilighet og et rom i byen Larnaca. Etter flere henvendelser fikk de endelig bytte bosted, men da til to hotellrom, ikke leiligheter slik de hadde i Fig Tree Bay.

Klagerne skriver at det nye hotellet var omringet av trafikk, og at det var 25 minutters gange til stranden. Ett av rommene hadde ikke kjøleskap, og i det andre rommet fungerte ikke kjøleskapet. Klagerne mistet derfor mat til flere hundre kroner. Klagerne er ikke fornøyde, men på selskapets kontor treffer de representanter som ikke er informert om de tidligere problemene. De får endelig tilbud om nytt bosted i Fig Tree Bay, men med to dager igjen av ferien, avslår de dette og blir boende i Larnaca. De får en gratis tur til Kypros' hovedstad Nicosia som plaster på såret, men krever også prisavslag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer