Route 66: Verdens vakreste eventyr!

Mannen ga Guri Bitnes Wiik et ørkeneventyr i 50-årspresang.AV: Arve Stallvik/norwegian-multimedia.no

Publisert
Sist oppdatert

- Vi har reist på utallige turer verden rundt i mange år, men dette er den desidert flotteste turen jeg har vært på. En helt fantastisk opplevelse, sier ekteparet Tore og Guri fra Namsos, som sammen realiserte drømmen om å krysse USA på Harley-Davidson langs legendariske Route 66.

– Dette er verdens vakreste eventyr, sier paret. - Turen var en enorm opplevelse fra start til mål. Alt fra storslagne landskap til å komme veldig tett på lokalbefolkningen gjorde inntrykk. At mange reiste sammen var også et stort pluss. Vi har reist mye, men nøler ikke med å si at dette var den desidert artigste og beste reiseopplevelsen vi noen gang har hatt. Er glad vi realiserte drømmen om Route 66, sier Guri Bitnes Wiik (50) og ektemannen Tore Wiik (52) fra Sørsia i Namsos. Hun jobber som rådgiver og sykepleier i Kreftforeningen og fikk turen som 50-årsgave av Tore, som er selger av industrivarer. De hadde drømt og tenkt i mange år. Og da de så at det var mulig å realisere drømmen om Route 66 uten å klemme ut alle pengene fra sparegrisen, tok de sats sammen med om lag 20 andre som ville oppleve det store eventyret:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer