Rumpespesial

SKRÅBLIKK: Rumpa til Laetitia Casta på en tusenkronerstube? En måned før bikinisesongen kjøper vi hva som helst.

Inga Holst

Journalist, DinSide Foto: Karoline Brubæk
Inga Holst

Journalist, DinSide Foto: Karoline Brubæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BARCELONA, SPANIA (DinSide): Avisene og magasinene i Spania har gått fra Israel og 11. mars til rumpespesialer. På avis- og magasinforsidene smeller de opp: Vil du ha en slik? Her er tipsene. Den tilhørende illustrasjonen viser rumpa til en tolv år gammel pike, pent retusjert og forskjønnet i et digitalt bildeprogram, og iført bikinitruser fra en italiensk designer. Min halve appelsin smeller opp en flaske champagne fra Penedès; det er en måned igjen til bikinisesongen og man får forberede seg så best man kan.

I et av dagens magasiner er det intervju med doktor Christian Chams, som etter sigende sprøyter inn en et induviduelt tilpasset lipid - gudene vet hva det er - og som både fyller og glatter ut fra topp til tå.

- Lurer på om det er vondt, tenker jeg. - Eller farlig.

Men artikkelen svarer ikke på spørsmålene. I stedet fører den opp adressen og telefonnummeret til den magiske doktor Chams.

I neste blad er det intervju med den skjønne kosmetikkarvingen Aerin Lauder, Estée Lauders barnebarn. Om hun har noen skjønnhetstriks? Javisst! Hun bruker det merket hun selv markedsfører. Og kan fortelle hvor mange år som er nedlagt i å utvikle produktet som holder henne slank og blendende vakker. Investeringsbanken Goldman Sachs hevdet i fjor overfor Economist at kosmetikkselskapene bruker kun 2- 3 prosent av inntjent salg på produktutvikling og 25 prosent av det samme salget på markedsføring. Lurer på hva unge Lauder ville si til det? Men jeg må nøye meg med champagne og mann, også denne gangen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer