Tyveri

Rundstjal passasjerer

Mannen som var ansatt på Athens internasjonale lufthavn har stjålet fra passasjerene i en årrekke.

ARRESTERT: Mannen som jobbet på hittegodskontoret er arrestert etter et stort beslag. Foto: Politiet i Athen.
ARRESTERT: Mannen som jobbet på hittegodskontoret er arrestert etter et stort beslag. Foto: Politiet i Athen. Vis mer
Publisert

Det melder greske CNN, som skriver at mannen som jobbet på hittegodskontoret har innrømmet minst 70 tilfeller av bagasjetyveri over lengre tid.

Mannen ble avslørt da en reisende til Tel Aviv i Israel oppdaget at bare den ene kofferten hans kom med på flyet.

I jakten på den andre kofferten kontaktet passasjeren politiet, som sporet GPS-signalene fra hodetelefonene og det førte dem til den ansatte som bodde i utkanten av Athen.

Nyhetsselskapet skriver at mannen innrømmet å ha tatt hodetelefonene. I tillegg gjorde politiet store beslag hjemme hos mannen i 40-åra, og fant blant annet følgende gjenstander:

To datamaskiner, 35 mobiltelefoner, 41 armbåndsur, 19 høyttalere, 13 lommebøker og en rekke smykker. 150 pakker sigaretter ble også beslaglagt.

CNN melder også at mannens kone skal ha forsynt seg godt av godene fra tyvgodset, og ble derfor arrestert sammen med mannen sin.

I august skrev Dagbladet at en ansatt på flyplassen Destin-Fort Walton Beach i Florida var arrestert på grunn av anklager om å ha stjålet fra passasjerer.

Politiet begynte å etterforske saken etter meldinger om manglende gjenstander og bagasje fra reisende. Myndighetene opplyste at bagasjen og gjenstandene som var stjålet hadde en verdi på opptil 16 000 dollar, tilsvarende omtrent 152 000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer