Russisk fly ble luksushotell

Snakk om ekstrem makeover ...

Hvem skulle tro at dette har vært en Ilyushin 18 fra 1960? Foto: Hotelsuites.nl
Hvem skulle tro at dette har vært en Ilyushin 18 fra 1960? Foto: Hotelsuites.nl Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snakk om å bli ny! Fra kummerlig russisk propellfly til luksuriøst hotellfly med boblebasseng, badstu, tre flatskjermer og blu-ray ...

Kommunistfly

Som du kunne lese på DinSide i mai 2009, er Airplane Suite er opprinnelig et russisk propellfly av merket Ilyushin 18 fra 1960. Det har tidligere vært regjeringsfly under kommunisten Erich Honecker, og har senere fraktet østtyske turister til kommunistvennlige feriemål. De siste 15 årene, før flyet i 2007 ble kjøpt av Hotelsuites.nl, har flyet bespist mange sultne mager i egenskap av flyrestaurant.

Flyet ble kjøpt for 25.000 euro (224.300 norske kroner), og det er investert 450.000 euro i endringene (cirka 4 millioner norske kroner). Klikk deg gjennom bildespesialen nedenfor og se hvilke resultater endringene har gitt.

Helt for deg selv

Flyhotellet er beliggende på Teuge flyplass ved nederlandske Apeldoorn. Fra flysuiten har du utsikt over rullebanen og ankomsthallen - og for den tiden du har leid suiten, har du denne utsikten helt for deg selv.

Hele flyet er omgjort til en suite for to personer, med alle fasiliteter. Her er blant annet boblebad, infrarød badstu, dusj, tre flatskjerm tv-er, blu-ray DVD-spiller med et stort utvalg DVDer, minikjøkken med ovn og mikrobølgeovn, gratis trådløst internett, luftkondisjonering mm. Og det er selvsagt badekåper og tøfler til gratis benyttelse, som et luksusetablissement seg hør og bør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.