Russland vil åpne UFO-senter

Russland vil bruke 26 millioner kroner på et UFO-senter i Ural-regionen.

Publisert
Sist oppdatert

UFO-senteret planlegges på et sted som heter Molebka, midt i Ural-taigaen. Ifølge den russiske avisen Pravda, skal det brukes drøye 26 millioner kroner på senteret. 70 prosent av beløpet skal etter planene fås fra den lokale administrasjonen, mens lokale investorer skal punge ut med resten av millionene.

UFO-senteret planlegges midt i det som er kjent som senter for unormale aktiviteter i Perm - også kalt M-triangelet, Perm triangel og M-sonen. Sonen med den store forekomsten av uforklarlig og unormal aktivitet strekker seg fra elven Silvas vestre banke og mellom landsbyene Molebka og Kamenka. Sonen strekker seg over cirka 70 kilometer.

Allerede en turistattraksjon

Årlig kommer 450.000 turister til Perm, halvparten av disse kommer hit på grunn av den unormale aktiviteten. Områdets minister uttaler til avisen Pravda at det hadde vært dumt å ikke benytte deg av dette som en turistattraksjon.

Senteret vil bestå av blant annet et UFO-museum og et observatorium. Det vil legges opp turer til steder hvor det er rapporter hyppige UFO-observasjoner, og UFO-jegere vil kunne overnatte i hytter i området for 100-200 kroner per person. Fra disse hyttene skal man selvsagt ha førsteklasses utsyn til eventuelle UFO-forekomster ...

UFO i Norge

Hessdalen i Norge er også et sted med stor aktivitet hva gjelder observasjoner av unormale og uforklarlige aktiviteter. Norsk UFO Senter ble dannet i 2000, på initiativ fra Holtålen kommune i Sør-Trøndelag, som er hjemkomunen til Hessdalen som er det stedet i Norge med flest UFO-observasjoner. Norsk UFO-senter ble etablert i Ålen, hvor det ble åpnet en utstilling, men det gikk konkurs etter kort tids drift.

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer