Ryanair dropper ruter fra Norge

Torp (NTB): På grunn av de høye drivstoffutgiftene legger det irske lavprisselskapet Ryanair ned to av sine ruter fra Sandefjord Lufthavn.

Publisert
Sist oppdatert

Reisende med Ryanair kan dermed i høst ikke lenger fly fra Torp til Madrid, Marseille og Pisa. Det betyr at en firedel av selskapets rutenett på Torp forsvinner, skriver Aftenposten.no.

- Ruten til Marseille kommer tilbake neste sommer, men med Madrid er intet avgjort. Det blir ikke avgjort før senere, sier Wilhelm Hamilton, Ryanairs sjef for Nord-Europa.

Han sier at årsaken til kuttene er at selskapet, i likhet med mange av sine konkurrenter, er nødt til å redusere produksjonen på grunn av de høye drivstoffutgiftene.

Færre avganger på resten


Rutene legges ned fra oktober. Ryanair har i tillegg bestemt seg for å sette over 20 av flyene sine på bakken før vintersesongen, på grunn av redusert etterspørsel. Avgangene til Barcelona, Bremen, Dublin, Milano og Liverpool blir færre som følge av kuttene.Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer