Ryanair får annonsekritikk

I februar og mars lokket flyselskapet de reisende til "varme" Norge.

Ryanair bommet litt da de brukte en bikinidame til å illustrere en annonse til Oslo, Dublin, Düsseldorf og Aarhus.  Foto: Per Ervland/annonsefaksimile
Ryanair bommet litt da de brukte en bikinidame til å illustrere en annonse til Oslo, Dublin, Düsseldorf og Aarhus. Foto: Per Ervland/annonsefaksimile Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trekkfuglene har skjønt det; de drar sørover når det blir kaldt i Norge. Det gjør også vinterleie nordmenn.

Men det kan tyde på at Ryanair har oversett akkurat dette.

Tidligere i vinter kunne briter nemlig lese at Ryanair hadde tilbud på enveisreiser til åtte pund. Avisannonsen viste et bilde av en kvinne i bikini og solbriller, som lå på en strand med cocktail i hånden. Under henne stod slagordet: "Book to the sun now!", med beskjed om at kampanjen gjelder bare for februar og mars.

Problemet var bare at de billige flybillettene gikk til steder som Oslo, Glasgow, Londonderry, Rimini, Lourdes, Derry, Aarhus, Billund, Frankfurt, Hamburg og Düsseldorf, ifølge Daily Mail.

Og ja, du leste riktig. Oslo! Klikk her for å se annonsen (EKSTERN LENKE)

Les også: Vanskelig å klage på Ryanair

Iskald gjennomsnittstemperatur

Ifølge Yr.no hadde Oslo en gjennomsnittstemperatur på -4,9°C i februar og 0,6° i mars, noe som ikke akkurat er det de fleste kaller bikinivær.

De andre byene hadde i perioden en gjennomsnittstemperatur mellom seks og ni grader, noe som ikke gjorde saken så mye bedre. Det ville strengt tatt ha vært ganske kjølig å ligge på en strand i bikini på disse stedene også. Om de har en strand.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer