Ryanair-transfer fra flyplassen på Gran Canaria

Ryanair garanterer for best pris på transfer-buss til og fra flyplassen

Men vi fikk bussbillett for halve prisen ved å fikse transport på egenhånd. 

BUSS TIL HOTELLET: På Gran Canaria kan det lokale busselskapet være et vel så godt alternativ, ikke minst med tanke på prisen. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
BUSS TIL HOTELLET: På Gran Canaria kan det lokale busselskapet være et vel så godt alternativ, ikke minst med tanke på prisen. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert

Bestiller du flybilletter med Ryanair får du opp en rekke tilvalg i forbindelse med reservasjonen av flybilletter, som setevalg, bagasje og kjøp av transfer med buss fra flyplassen til hotellet på Gran Canaria, merket «Garantert best pris» fra 6,70 euro.

Men da vi reiste fra flyplassen på Gran Canaria, fant vi et rimeligere alternativ - helt på egenhånd.

Se også hvor lang tid det faktisk tar å komme seg til flyplassen ved avreise.

- Billigst blant private tilbud

Ifølge Ryanairs pressekontakt, Nikolaj Thomsen, er Ryanairs transfer service et privat, delt tilbud som kjører fra dør til dør til kundenes forskjellige hoteller. Han sier videre at de garanterer for den laveste prisen på dette tilbudet blant de private aktørene på Gran Canaria.

Det er Plusairportline som leverer tjenesten gjennom Ryanair. Her koster en billett 118 kroner fra flyplassen til Puerto Rico, som er vår destinasjon, og reisen skal ta cirka to timer.

En kjapp sammenligning med Tui (tidligere Star Tour) og Vings transferbusser, som frakter deg fra flyplassen til hotell i samme område, viser at Ryanairs buss er rimeligere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer