Ryanair med 16 nye ruter fra Rygge

I samme slengen åpner selskapet sin første norske base.

Michael O'Leary var i Oslo for å annonsere Ryanairs storsatsing fra Rygge. Foto: Per Ervland
Michael O'Leary var i Oslo for å annonsere Ryanairs storsatsing fra Rygge. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag kom Ryanairsjef Michael O'Leary med nyheten om at Ryanair åpner 16 nye ruter fra Rygge fra mars 2010. Samtidig vil Ryanair opprette sin første base i Norge - tre fly vil ha Rygge som sin "hjemmeflyplass".

De nye rutene fra Rygge vil gå til:ÅrhusBerlinDüsseldorf (Weeze)Memmingen (i Sør-Tyskland, vest for München)Eindhoven (i Nederland, ikke så langt fra grensen til Belgia)GdanskKrakowWrocklawLa Rochelle (ved Frankrikes vestkyst)Paris (Beauvais)DublinRigaMalagaPalma de MallorcaValenciaVenezia (Treviso)

De nye rutene vil komme i salg fra i morgen, onsdag 25. november.

Fra før av har Ryanair seks ruter fra Rygge. Det skjer imidlertid noen omrokkeringer mellom Rygge og Torp. Rutene til Bergamo og Bremen flyttes fra Rygge til Torp, mens rutene til Dublin, Düsseldorf og Paris flyttes fra Torp til Rygge. Reelt sett er det altså 13 nye destinasjoner Ryanair nå åpner fra Østlandet.

Skrøt av Norwegian

Som vanlig brukte O'Leary tid til å slenge med leppa om konkurrentene, noen han pleier å gjøre på pressekonferanser. Denne gangen var det SAS som fikk gjennomgå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer