Ryanair med rute til London Gatwick

Fra i høst flyr Ryanair deg enda nærmere selve byen.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alle som har reist til London Stansted har skjønt at dette ikke er den gunstigste flyplassen å lande på. Det er rett og slett fordi flyplassen ligger et godt stykke utenfor sentrum, og fordi det tar lang tid å komme seg inn til byen.

Dermed er det en god nyhet for alle londonelskere at Ryanair fra 1. november vil fly fra Rygge til Gatwick. Ruten vil ha avganger hver dag.

Ryanair har også begynt å fly til selve Barcelona

Pass på hvor du reiser fra

Norwegian byttet sin Stansted-rute til en Gatwick-rute for noen år siden, og nå følger Ryanair etter. Men selv om den nye ruten går til Gatwick, vil det fortsatt være ruter fra Rygge til Stansted. Rutene fra Torp og Haugesund vil fortsatt gå til Stansted.

Også til Liverpool og Roma

Samtidig som Ryanair åpner Gatwick-ruten fra Rygge, åpner de ruter til Liverpool og Roma (Ciampino) også. Begge disse rutene vil ha avganger to ganger i uken.

Billettene til de tre nye destinasjonene legges ut for salg torsdag 8. juli, og koster fra 199 kroner hver vei (ikke inkludert bagasjeavgift, bookingavgift osv.)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer