Ryanair-passasjer fortviler: - Ydmykende

Spencer Watts krever en unnskyldning fra flyselskapet.

ER LAM: Spencer Watts (t.h.) er lam fra livet og ned, og er avhengig av ekstra assistanse ved flyreiser. Da han og familien skulle hjem fra Lanzarote, fikk de problemer. Foto: Kennedy News and Media
ER LAM: Spencer Watts (t.h.) er lam fra livet og ned, og er avhengig av ekstra assistanse ved flyreiser. Da han og familien skulle hjem fra Lanzarote, fikk de problemer. Foto: Kennedy News and Media Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Spencer Watts (27) og familien nylig var på vei hjem fra sydenferie oppsto det uventede problemer. Det skriver nyhetsbyrået Kennedy News and Media.

Ryanair-flyet de satt om bord i hadde opprinnelig planlagt rute til Bristol i England, men ble i løpet av turen omdirigert til Birmingham.

Fordi Spencer fra Tiverton er lam fra livet og ned, trenger han ekstra assistanse ved flyreiser, noe tobarnsfaren sier han bestilte én måned før avreise.

- Ydmykende

27-åringen forklarer at han tok kontakt med de kabinansatte så fort han ble gjort oppmerksom på den uventede ruteendringen. Videre sier han at flypersonalet bekreftet å ha videreformidlet behovet for assistanse til flyplassen i Birmingham.

Skuffelsen var derfor stor da han skjønte at skyssen videre til Bristol ikke var tilpasset hans behov.

Ifølge Spencer var ingen av de fire bussene rullestolvennlige, og 27-åringen måtte til slutt slepe seg om bord i en av bussene.

- Det var så flaut og ydmykende å måtte gjøre noe sånt foran en stor folkemengde, sier Spencer.

Familien har også filmet at 27-åringen strever med å dra seg opp busstrappa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer