Ryanair slutter med lurereklame

Lavprisselskapet dropper reklamene for "1 pence-billetter".

Publisert
Sist oppdatert

Lavprisselskapet Ryanair gir etter for presset, og dropper reklamene der de lokker med flybilletter til én pence, knappe ti øre.

Det er britiske Office of Fair Trading som har bedt flyselskapet inkludere skatter og avgifter når de reklamerer for flybillettene sine, skriver den britiske avisen The Daily Telegraph.

Førstkommende fredag stenger det irske flyselskapet ned nettsiden sin. Når siden er oppe igjen 25. februar, vil skatter og avgifter være inkludert i prisen når man bestiller. I dag popper det opp både den ene og andre avgiften etterhvert som man går gjennom bestillingsprosessen.

Les også: Slik lurer flyselskapene deg

Tøffere tider

Ryanair ser ut til å gå hardere tider i møte. Flyselskapet annonserte nylig at de forespeilet en halvering av profitten neste år på grunn av at den europeiske økonomien kjølner.

Ryanairsjef Michael O'Leary sier imidlertid at selskapet har regnet med en 18 måneder lang økonomisk nedgang, og at dette bare vil gjøre flypassasjerene enda mer prisbevisste, og dermed velger de Ryanair.

Kilde: The Daily Telegraph

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer