Ryanair

Publisert
Sist oppdatert

Ryanair er det nettstedet i testen med de ferskeste nettsidene; nye sider dukket opp mens vi la siste hånd på denne nettesten tirsdag ettermiddag. De har lagt inn bestilling direkte fra hovedsiden, og det er enklere å navigere. Selve bestillingstjenesten er imidlertid den samme; det er også lavprisleteren, men sistnevnte har blitt lettere å finne.

Ganske nytt på Ryanairs nettsider er lavprisleteren, som på en og samme side viser deg prisene på alle avgangene innenfor et tidsrom som du angir. Ved første øyekast ser tjenesten ut som bestillingstjenesten, men det er når resultatlisten kommer fram at du ser forskjellen. Mens bestillingstjenesten kun gir deg prisen på den datoen du har valgt, og dessuten ikke gir deg noen mulighet til å bla fram og tilbake på nærliggende datoer uten å gå tilbake og justere datoen på første side i bestillingen; så gir lavprisleteren deg alle prisene innenfor det valgte tidsrommet på en og samme side. Førstesiden til lavprisleteren er imidlertid litt misvisende, da du blir bedt om å angi avreise- og ankomstdag - når du egentlig skulle blitt bedt om å angi ønsket reiseperiode. Det er i alle fall det som er resultatet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer