Ryanair

Senioren innen billigflybransjen kjører en glad blanding norsk og engelsk – og leder oss av og til på feil spor.

Publisert
Sist oppdatert
Ryanair
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Ryanair

Tilbyr: Du kan velge mellom tysk, svensk, dansk, italiensk, spansk, fransk, engelsk – og norsk. Men det er kun deler av informasjonen som er oversatt til norsk.

På sidene finner du et interaktivt rutekart, hvor du kan peke på en aktuell flyplass og få vist de mulige rutene derfra med Ryanair. Ved å klikke på den aktuelle destinasjonen, kommer du til en destinasjonsguide med informasjon om flyplass og transport, severdigheter og en del annet. Her er også lenker videre til turistinformasjonssider og andre sider av interesse. Denne informasjonen er imidlertid kun på engelsk.

Du kan få oppgitt rutetabeller, få praktisk informasjon og info om selskapet. Fra Ryanairs sider blir du også geleidet til tjenester for bestilling av hotell, leiebil, telefontjenester med mer.

Nettbestilling: Dersom du velger de norske sidene, kommer bestillingstjenesten også i norsk drakt. Bestillingstjenesten er lettfattelig og fungerer bra, og du trenger ikke å registrere deg som bruker for å bestille billetter. Det er ikke mulig å kontakte Ryanair via e-post, dersom du skulle ha noen spørsmål til bestillingen. Du kan ringe en Internett informasjonstelefon, men denne tjenesten er tre ganger dyrere enn den vanlige bestillingstelefonen.

Funksjonalitet: Det meste av informasjonen er logisk plassert, og det er stort sett greit å finne fram på Ryanairs sider. Visse logiske brister er det imidlertid; som at det kommer opp informasjon om hemmeligholdelsespolicy når vi klikker på en lenk som heter stedsinformasjon. Du må klikke deg et par sider inn i systemet for å finne kontaktinformasjon, men det er greit å finne.

Terningkast: 3
Greie nettsider som stort sett er enkle å finne fram i – med visse unntak. Her er det nødvendigste av informasjon, men destinasjonsguidene og flyplassinformasjonen fordrer engelskkunnskaper. Bestillingstjenesten fungerer greit.

Nettadresse: www.ryanair.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer