Ryanair

Senioren innen billigflybransjen kjører en glad blanding norsk og engelsk – og leder oss av og til på feil spor.

Publisert
Sist oppdatert

Tilbyr: Du kan velge mellom tysk, svensk, dansk, italiensk, spansk, fransk, engelsk – og norsk. Men det er kun deler av informasjonen som er oversatt til norsk.

På sidene finner du et interaktivt rutekart, hvor du kan peke på en aktuell flyplass og få vist de mulige rutene derfra med Ryanair. Ved å klikke på den aktuelle destinasjonen, kommer du til en destinasjonsguide med informasjon om flyplass og transport, severdigheter og en del annet. Her er også lenker videre til turistinformasjonssider og andre sider av interesse. Denne informasjonen er imidlertid kun på engelsk.

Du kan få oppgitt rutetabeller, få praktisk informasjon og info om selskapet. Fra Ryanairs sider blir du også geleidet til tjenester for bestilling av hotell, leiebil, telefontjenester med mer.

Nettbestilling: Dersom du velger de norske sidene, kommer bestillingstjenesten også i norsk drakt. Bestillingstjenesten er lettfattelig og fungerer bra, og du trenger ikke å registrere deg som bruker for å bestille billetter. Det er ikke mulig å kontakte Ryanair via e-post, dersom du skulle ha noen spørsmål til bestillingen. Du kan ringe en Internett informasjonstelefon, men denne tjenesten er tre ganger dyrere enn den vanlige bestillingstelefonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer