Ryanairsjefen bekrefter planene om betalingstoaletter

- Hva i helvete skal vi med tre toaletter? Fjerner vi to, har vi plass til seks ekstra seter.

Ryanair vil innføre betalingstoalett innen to år, hevder sjefen for selskapet.
Ryanair vil innføre betalingstoalett innen to år, hevder sjefen for selskapet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar kom nyheten om at Ryanair vurderer å innføre betalingstoaletter ombord på flyene sine. Det skulle koste rundt en tier å gjøre sitt fornødne oppe i lufta.

Mange spekulerte i at dette bare var tull, og nok et stunt fra lavprisselskapet side for å få omtale i media. Men nå går ryanairsjef Michael O'Leary ut og bekrefter at selskapet har planer om å innføre betalingstoaletter, skriver Guardian.co.uk.

Etter sigende vil selskapet innføre dette innen de to nærmeste årene.

Betalingstoalett er et i en rekke forslag om måter Ryanair kan dra inn penger. De har allerede bestemt seg for å fjerne innsjekkingsskrankene, og forbyr barn under 16 år å fly alene fra 1. oktober - fordi de sparer penger på assistansepersonell.

- Vi er helt seriøse. Gjennomsnittlig flytid for våre ruter rundt i Europa er én time. Hva i helvete skal vi med tre toaletter ombord? Hvis vi fjerner to av dem, får vi plass til seks seter til på et 737-fly. Folk vil løpe på toalettet før de går ombord, sa han til Guardian.

Da han ble spurt om han ville vært interessert i å kreve fem pund, rund 50 kroner, for et toalettbesøk for å kunne bli kvitt toalettene helt, svarte han:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer