Ryggsekkbibelen trenger fornyelse

Lonely Planet tilbyr alt fra generelle reiseguider til byguider, reiseatlas, frasehåndbøker, dykke- og snorkleguider, restaurantguider mm.

Publisert
Sist oppdatert

Du finner Lonely Planet-bøker til hele verden i til sammen 13 forskjellige serier. Om Afrika har forlaget til sammen rundt 30 titler.

Vi har sett på Lonely Planets reiseguide til Midt-Østen. Denne guiden er vokst ut av Midt-Østen kapittelet i boken West Asia on a shoestring.

Budsjett-tips

Her er et eget avsnitt for hvert sted som omtales i boken, med informasjon om hvordan du kan gjøre oppholdet billigst mulig – og hva billig faktisk er i dette området. Estimert dagsbudsjett. Bra med tips om steder å bo og steder å spise for en billig penge.

Praktiske råd

Overnatting og matBoken gir en innføring de vanligste matrettene du vil møte på, samt en side om drikke. Her er også bilder av noen av matrettene. Råd og tips om steder å bo og steder å spise – både for deg som reiser på budsjett og deg som har litt mer penger å rutte med.

KommunikasjonerHer er informasjon både om hvordan du kommer deg til Midt-Østen, og hvordan du kan bevege deg rundt i regionen. Rådene om reise fra og til regionen er selvsagt ikke spesielt innrettet mot oss nordboere, men du kan likevel få nyttige hint om for eksempel hvordan du lettest kommer deg inn i regionen over land. Generell informasjon om reise innen regionen, samt mer spesifikk informasjon under de enkelte stedene omtalt. Rimelig grundig, med informasjon om priser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer